Mexico is wellicht niet een van de vakantielanden waar je direct aan denkt. Het land komt vaak in het nieuws vanwege geweld en oogt daardoor niet als een vakantieland.
Toch heeft het land ontzettend veel te bieden als je een week wil vertoeven in de zon en genieten van de historische omgeving. Bekende locaties zijn Cancún, Mexico-Stad en Guadalajara, maar ook daarbuiten zijn er diverse leuke plekken te bezoeken.
Denk aan een markt, mayacultuur en natuurlijk strand! Het land heeft schitterende stranden waar je dagen aan kan liggen en relaxen.
Wees altijd op je hoede voor mogelijk gevaar, maar zolang je in de toeristische gebieden verblijft, is de kans op een incident gering.

Kosten

Een ticket naar Mexico is even een dure investering: €600+ is gemiddeld, maar eenmaal daar heb je voor verblijf en voedsel niet zozeer veel geld meer nodig. Koop vooral in de lokale supermarkten om zo goedkoop mogelijk uit te komen.

Veiligheid

Reis vooral niet na zonsondergang en probeer de ”oranje zones” te vermijden. Benieuwd waar dat geldt? Klik!

Beste bezoeker/potentiële eigenaar,

De domeinnaam budgetvakanties.com staat te koop!
Wegens tijdgebrek en nog veel andere lopende projecten, is het tijd om afscheid te nemen van mijn geliefde vakantiewebsite.

Wat is de vraagprijs?

Er mag een bod worden gedaan op de domeinnaam, een prijs is er niet aan verbonden.
Wil je een bod indienen? Stuur een mailtje naar support@budgetvakanties.com of via DM op Instagram

Wat krijg ik?

Een site waar altijd met liefde aan is gewerkt en een Instagram-pagina met een bescheiden aantal volgers.
Het doel is altijd geweest: Vakantie voor iedereen, ook met een klein budget! Met vergelijken, veel eigenonderzoek én de hulp van anderen hebben we daarin een specialisme kunnen bouwen.

Domain name auction - Wikipedia