Spanje! Al sinds jaar en dag een ultiem vakantieland en zeker geschikt om een weekje gezellig te vertoeven op een leuke locatie.
Van zonnen aan het strand tot het verkennen van historische steden en heerlijk shoppen aan de kust, het is allemaal mogelijk in het land van de paella en siësta!
Maar is Spanje echt alleen voor zij die het financieel goed hebben? Nee, want ook met een smallere beurs is het gewoon mogelijk af te reizen naar Spanje!
Het land heeft diverse hotels, vakantiehuisjes en particulieren die tegen een budgetprijs een geschikt onderkomen aanbieden.
Met een gemiddelde van 32 graden in de zomer en 10 graden in de winter, heeft dit land voor ieder wat wils.
Hierdoor is het land ook uitgegroeid tot een vrij allround vakantieland.
Ben jij nou benieuwd hoe het is om de Spaanse zon te bezoeken? Dan is hieronder een leuke video te vinden, veel plezier en alvast een fijne vakantie!

Beste bezoeker/potentiële eigenaar,

De domeinnaam budgetvakanties.com staat te koop!
Wegens tijdgebrek en nog veel andere lopende projecten, is het tijd om afscheid te nemen van mijn geliefde vakantiewebsite.

Wat is de vraagprijs?

Er mag een bod worden gedaan op de domeinnaam, een prijs is er niet aan verbonden.
Wil je een bod indienen? Stuur een mailtje naar support@budgetvakanties.com of via DM op Instagram

Wat krijg ik?

Een site waar altijd met liefde aan is gewerkt en een Instagram-pagina met een bescheiden aantal volgers.
Het doel is altijd geweest: Vakantie voor iedereen, ook met een klein budget! Met vergelijken, veel eigenonderzoek én de hulp van anderen hebben we daarin een specialisme kunnen bouwen.

Domain name auction - Wikipedia